VEELGESTELDE VRAGEN

 

Wij proberen hieronder zoveel mogelijk vragen weg te nemen, mocht uw vraag er niet tussen staan dan kunt u een mailtje sturen naar klantenservice@vip-parking.com of door ons contactformulier in te vullen op onze contactpagina.

Vragen over het parkeren


Hoe is de VIP Parking chauffeur te herkennen?

U herkent onze VIP Parking chauffeur aan een zwarte jas met witte tekst Valet Parking en een rode stropdas.

Waar wordt mijn auto geparkeerd?

Uw auto wordt in een afgesloten en met camera’s beveiligd parkeergarage geparkeerd. Tevens zijn er 24 uur per dag, 7 dagen per week medewerker(s) aanwezig bij en rond de parkeergarage.

Hoe weet ik dat mijn auto veilig staat?

In ons parkeergarage zijn camera’s aanwezig. Verder is er een geavanceerd toegangsbeheer voor alle medewerkers aanwezig. Het alarmsysteem staat altijd aan. De parkeergarage is goed beveiligd door ATN beveiliging. Er zijn altijd mensen van VIP Parking aanwezig.

Waar bevindt VIP Parking zich? Hoe vind ik jullie het snelst?

Onze chauffeur staat op Schiphol voor u klaar tussen vertrekhal 2 & 3 in de bocht.

Hoe weet ik of er nog een parkeerplaats is?

Als de parkeerplaats vol is op de door u aangegeven data, krijgt u dit direct te zien op uw scherm en kunt u uw reservering niet verder afmaken.

Vragen betreft reserveringen


Hoe weet ik of mijn reservering goed is doorgekomen?

Nadat u heeft gereserveerd ziet u automatisch uw reserveringsbevestiging op uw scherm. Daarnaast wordt uw reserveringsbevestiging naar u toegestuurd per e-mail. Het kan zijn dat u geen e-mail heeft ontvangen. Dat wil niet zeggen dat uw reservering niet is doorgekomen. De reservering kan dan namelijk in uw ongewenste mailbox terecht gekomen zijn, omdat deze als spam wordt gezien.

Ik weet mijn vluchtgegevens niet, kan ik dan reserveren?

Wanneer de vluchtgegevens bij u nog niet bekend zijn, vult u “00:00” in bij aankomsttijd en “00:00” bij landingstijd terugreis. Wanneer de datum van uw terugreis nog niet bekend is, vult u een ingeschatte datum in bij retour op Schiphol. U kunt dan alsnog tot 12 uur van te voren kosteloos uw gegevens aan ons bekend maken.

Hoe kan ik mijn reservering wijzigen?

U kunt te alle tijden per email uw reservering wijzigen.
Indien u de wijziging voor de overeengekomen vertrektijd aan ons bekendmaakt zijn hier geen extra kosten aan verbonden. Doet u dit na de overeengekomen vertrektijd dan wordt er per extra dag €7,50 in rekening gebracht.

Hoe kan ik mijn reservering annuleren?

U kunt te alle tijden via de website of per email uw reservering annuleren.
Indien u binnen het uur annuleert is dit kosteloos anders wordt er €10,- annuleringskosten in rekening gebracht.

Ik kom na middernacht aan op Schiphol. Welke datum geef ik op datum landing Schiphol?

U geeft de exacte datum aan waarop u terugkomt op Schiphol. Als u bijvoorbeeld op 19 mei om 23:00 uur vertrekt en op 21 mei om 01:00 uur ’s nachts aankomt op Schiphol, dan vult u bij datum landing Schiphol in: 21 mei..

Vragen over tijden


Wat zijn de openingstijden?

VIP Parking is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.

Hoe kan ik VIP Parking bereiken?

VIP Parking is 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch bereikbaar op 020 369 7504 of per email via klantenservice@vip-parking.com

Wat gebeurt er als ik een dag later terugkom dan gepland?

Indien u later terugkomt dan gepland dient u dit per email bekent te maken.
Er wordt € 7,50 per extra dag in rekening gebracht.

Wat moet ik doen als ik mijn vlucht gemist heb of later terug kom dan gepland?

Indien u eerder of later terugkomt dan gepland, dient u dat om vertraging te voorkomen per e-mail klantenservice@vip-parking.com of telefonisch 020 369 7504 door te geven.

Vragen over betalingen


Hoe en wanneer betaal ik?

U kunt op de website betalen via ideal/creditcard en Mister cash. U kunt ook op Schiphol contant betalen bij onze chauffeur. Alle betalingen dienen vooraf voldaan te zijn.

Is het mogelijk om voor iemand anders te betalen?

Ja, u kunt op de website voor iemand anders betalen via ideal/creditcard en Mister cash. U kunt ook op Schiphol contant betalen bij onze chauffeur. Alle betalingen dienen vooraf voldaan te zijn.

Overige vragen


Wat gebeurt er als ik niet kom opdagen?

Indien u de boeking niet heeft geannuleerd of de
boeking heeft geannuleerd na de overeengekomen vertrektijd, maar
desalniettemin niet verschijnt (no show), wordt er een bedrag van €25,- in rekening gebracht.

Zijn er acties bij VIP Parking?

Ja, houdt u daarom onze website in de gaten voor onze aantrekkelijke acties. Zo bent u als eerste op de hoogte van alle acties.

Mijn vraag staat er niet tussen, wat moet ik doen?

Als uw vraag er niet tussen staat kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch via 020 369 7504 en per e-mail via klantenservice@vip-parking.com bereikbaar voor al uw vragen.

Ik heb geen printer en ik kan de reserveringsbevestiging niet afdrukken. Is dat een probleem?

Dit is geen probleem. We herkennen u aan uw naam of uw auto of uw reserveringsnummer. Wilt u zo vriendelijk willen zijn om dit per email klantenservice@vip-parking.com door te geven zodat wij de reserveringsbevestiging voor u kunnen afdrukken.

Hoe is de verzekering geregeld?

Op het moment dat u bij ons een reservering plaatst, ontvangt u van ons een reserveringsbevestiging per email. Bij de valet service vind u in de bijlage van deze email een contract wat ondertekend wordt bij uw vertrek naar het buitenland. Dit contract geldt tevens als afgiftebewijs van uw auto aan ons. In geval van schade verloopt het meldingsproces altijd via uw eigen verzekeraar. Wij zijn verzekerd tegen schade. Net als alle andere parkeerbedrijven van/op/bij Schiphol zijn wij niet verzekerd tegen diefstal.